VOŠA: Ostavke usvojene, ne i finansijski izveštaj

Izvor: Mondo, 08.Sep.2017, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VOŠA: Ostavke usvojene, ne i finansijski izveštaj

Dosadašnji predsednik Upravnog odbora FK Vojvodina podneo ostavku nekoliko sati pred sednicu Skupštine pomenutog kluba. Ostavke su usvojene, ne i finansijski izveštaj.

Foto: MONDO Dušan Mijić, desno.

Na sednici Skupštine FK Vojvodina usvojene su ostavke predsednika Nadzornog odbora Dragoslava Vukovića, ali i predsednika Upravnog odbora koji ju je podneo ovog popodneva.

Dušan Mijić, član šampionske generacije "stare dame" iz 1989. godine, podneo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je neopozivu ostavku na mesto predsednika Vojvodine, na koje je došao u decembru prošle godine nakon odlaska Vojislava Gajića.

"Povodom dešavanja u klubu i oko njega u prethodnom periodu, podnosim neopozivu ostavku na mesto predsednika Upravnog odbora FK Vojvodina. Sportski pozdrav", naveo je u ostavci Dušan Mijić prenosi novosadski "Dnevnik".

S obzirom na to da je Mijić podneo ostavku nekoliko sati uoči sednice - to znači da nije bilo dovoljno vremena kako bi se izabralo novo rukovodstvo (predsednik i članovi UO), što to će skupštinarii učiniti na narednoj sednici, najverovatnije sledećeg petka. Takođe, novi predsednik Nadzornog odbora, umesto Dragoslava Vukovića, je Radovan Ivetić, dok finansijski izveštaj nije usvojen.

Dragoslav Vuković podneo finansijski izveštaj u kome se ne znaju prihodi i rashodi. Skupština nije usvojila takav izveštaj.

— Mirko Poledica (@MikiP78) September 8, 2017

Dragpslav Vuković u finansijskom izveštaju koji Skupština nije usvojila, uračunao prihode kluba koji nisu dospeli na naplatu.

— Mirko Poledica (@MikiP78) September 8, 2017

Podsetimo, to će biti ČETVRTI predsednik u poslednjih godinu dana, pošto je u septembru 2016. godine klub napustio Zoran Šćepanović, koga je nasledio Vojislav Gajić i sponzorski pul na čelu sa Dragoljubom Zbiljićem, da bi oni podneli ostavke nakon toga što njihova verzija statuta FK Vojvodina nije prošla na sednici Skupštine.

Potom je stigao Dušan Mijić, ali i on se u novosadskom superigašu zadržao svega devet meseci, a ostavke su usledile nakon povika navijača "Uprava napolje" na utakmici protiv Spartaka (0:5).

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.