Voša: Do kraja nedelje komentar

Izvor: B92, 16.Sep.2013, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voša: Do kraja nedelje komentar

Predsednik Vojvodine Balša Butorović do kraja nedelje će se oglasiti saopštenjem povodom poslednjih dešavanja u Novom Sadu.

Na utakmici između Vojvodine i Novog Pazara, u kojoj su Novosađani proteklog vikenda slavili sa 2:1, navijači su na severnoj tribini skandirali: 'Kežmane, odlazi'.

Takođe, trener novosadskog tima Marko Nikolić rekao je da je situacija u Vojvodini teška, ali da on ne planira da napusti brod koji tone.

Iz Vojvodine su poručili da će >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se Butorović oglasiti do kraja nedelje, a u narednih nekoliko dana će obaviti razgovore sa članovima Upravnog odbora, potpredsednikom Matejom Kežmanom i generalnim sekretarom Radisavom Rabrenovićem.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Butović se krajem nedelje oglašava povodom zahteva navijača da Kežman ode

Izvor: Blic, 16.Sep.2013

Povodom dešavanja na utakmici Vojvodina – Novi Pazar 2:1, kada su navijači na severnoj tribini skandirali ’’Kežmane odlazi’’, fudbalski klub Vojvodina je obavestio javnost da će se predsednik Voše Balša Butorović oglasiti saopštenjem do kraja nedelje..."U narednih par dana on će imati...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.