Voša: Do kraja nedelje komentar

Izvor: B92, 16.Sep.2013, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voša: Do kraja nedelje komentar

Prvi čovek Vojvodine Balša Butorović do kraja nedelje će se oglasiti saopštenje povodom poslednjih dešavanja u Novom Sadu.

Na utakmici između Vojvodine i Novog Pazara, u kojoj su Novosađani proteklog vikenda slavili sa 2:1, navijači su na severnoj tribini skandirali: 'Kežmane, odlazi'.

Takođe, trener novosadskog tima rekao je da je situacija u Vojvodini teška, ali da on ne planira da napusti brod koji tone.

Iz Vojvodine su poručili da će se Butorović oglasiti do kraja nedelje, a u narednih nekoliko dana će obaviti razgovore sa članovima Upravnog odbora, potpredsednikom Matejom Kežmanom i generalnim sekretarom Radisavom Rabrenovićem.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Voša: Do kraja nedelje komentar

Izvor: B92, 16.Sep.2013

Predsednik Vojvodine Balša Butorović do kraja nedelje će se oglasiti saopštenjem povodom poslednjih dešavanja u Novom Sadu...Na utakmici između Vojvodine i Novog Pazara, u kojoj su Novosađani proteklog vikenda slavili sa 2:1, navijači su na severnoj tribini skandirali: 'Kežmane, odlazi'...Takođe,...

Nastavak na B92...

VOJVODINA: Komentar o stanju u klubu do kraja sedmice

Izvor: Kurir, 16.Sep.2013

Iz Vojvodine su poručili da će Butorović u narednih nekoliko dana obaviti razgovore sa članovima Upravnog odbora, potpredsednikom Matejom Kežmanom i generalnim sekretarom Radisavom Rabrenovićem..Predsednik fudbalera Vojvodine Balša Butorović do kraja sedmice će se oglasiti saopštenje povodom...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.