Ponedeljak, 16.09.2013.

14:55

Voša: Do kraja nedelje komentar

Predsednik Vojvodine Balša Butorović do kraja nedelje će se oglasiti saopštenjem povodom poslednjih dešavanja u Novom Sadu.

Izvor: JT

Default images

Na utakmici između Vojvodine i Novog Pazara, u kojoj su Novosađani proteklog vikenda slavili sa 2:1, navijači su na severnoj tribini skandirali: ’Kežmane, odlazi’.

Takođe, trener novosadskog tima Marko Nikolić rekao je da je situacija u Vojvodini teška, ali da on ne planira da napusti brod koji tone.

Iz Vojvodine su poručili da će se Butorović oglasiti do kraja nedelje, a u narednih nekoliko dana će obaviti razgovore sa članovima Upravnog odbora, potpredsednikom Matejom Kežmanom i generalnim sekretarom Radisavom Rabrenovićem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Masovni udar: Oglasilo se rusko ministarstvo

Oružane snage Ruske Federacije izvele su grupni udar visokopreciznim vazdušnim i morskim oružjem velikog dometa na ukrajinske energetske objekte koji podržavaju rad preduzeća vojno-industrijskog kompleksa, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

13:08

1.6.2024.

1 d

Podeli: