Vornok besan na sudije: Očigledno je bio penal

Izvor: B92, 24.Feb.2019, 09:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vornok besan na sudije: Očigledno je bio penal

Menadžer Kardifa, Nil Vornok, bio je vrlo ljut nakon utakmice protiv Votforda u kojoj je njegov tim poražen rezultatom 5:1.

Ekipa Votforda ubedljivo je savladala Kardif, rezultatom 5:1, a prvi het trik je postigao i Đerar Delofeu, ali to nije bio razlog za ljutnju Nila Vornoka, on je naime bio besan na sudije koji nisu dosudile, kako on kaže, čist jedanaesterac za njegovu ekipu pri vođstvu Votforda od 1:0.

Džoš Marfi je oboren u kaznenom prostoru pred kraj prvog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poluvremena, ali Sajmon Huper, glavni sudija na utakmici, nije reagovao.

"Takve odluke utiču na dalji tok meča. Ne razumem zašto ništa nije svirao. Očigledno je bio penal. Nije to naravno izgovor za pet primljenih golova, ali takve stvari utiču na sve na terenu. Sudija je bio u odličnoj poziciji. Ako takve odluke ne možete da donosite na ovom nivou, onda ne treba ni da sudite. Ne znam gde je bio na obuci, ali u toj situaciji sve je bilo jasno. Ovakvim propustima doći će kraj kada se uvede VAR", rekao je Vornok.

Kardif je trenutno na 17. poziciji na tabeli Premier Lige, imaju samo bod više od Sautemptona koji je 18. i u zoni ispadanja. Kardif očekuje borba za opstanak do faktički poslednjeg kola.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.