Vojvodina prodala kapitena u poluvremenu duela na Karaburmi: Radoja u Selti za 900.000 evra!

Izvor: Večernje novosti, 11.Avg.2014, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina prodala kapitena u poluvremenu duela na Karaburmi: Radoja u Selti za 900.000 evra!

VOJVODINA je prodala kapitena! Nemanja Radoja (21) danas je otputovao u Vigo na lekarske preglede i potpisivanje, kako se očekuje, petogodišnjeg ugovora sa španskom Seltom. Dogovor je postignut praktično na poluvremenu utakmice između Novosađana i OFK Beograda na „Karađorđu“ (3:0).- Španci su nam ponudili 900.000 evra uz ultimatum da odmah odgovorimo, pa je to prihvaćemo baš na poluvremenu utakmice s OFK Beogradom - kaže Mladen Jovanić, sportski direktor Vojvodine.Španci su tako >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << povećali prvobitnu ponudu za skoro 50 odsto.- Najpre je bila ponuđena suma od 620.000 evra, što smo odbili. Međutim, nova ponuda po kojoj bi na račun trebalo da nam odmah „legne“ 450.000 evra, a druga polovina iz dva dela u naredne dve godine, jednostavno nije mogla da se odbije. Pogotovo kada se zna da nam sleduje i 30 odsto od budućeg transfera Radoje.Mladi vezista trebalo bi da se narednih dana priključi treninzima ekipe argentinskog stručnjaka Manuela Beriza, koji je po završetku minule sezone nasledio Luisa Enrikea, novog stratega Barselone. Dolaskom Radoje, Selta je završila posao u letnjem prelaznom roku, pokrivajući jedinu preostalu deficitarnu poziciju defanzivnog manevarskog igrača. Na tom mestu, mladi reprezentativac Srbije trebalo bi da zameni kapitena Borhu Ubinju, koji će naredna četiri meseca propustiti zbog teške povrede.Nemanja Radoja će u Vojvodini ostati upisan kao prvi igrač u istoriji koji je podigao pehar nacionalnog Kupa. Rođen 6. februara 1993. godine, od 2011. je prvotimac Novosađana, s tim da je po polusezonu proveo na kaljenju u ČSK-u i Cementu. Za prvi tim „lala“ odigrao je 69 zvaničnih utakmica i postigao dva gola. Radoja će uz Antonija Rukavinu (Viljareal) i Aleksandra Pantića (Kordoba), biti treći srpski fudbaler u španskoj Primeri u nastupajućoj sezoni.VESELINOVIĆ LjUT NA SEBEFUDBALERI Vojvodine su sjajno počeli sezonu, a pored trojice strelaca najbolji na terenu bio je Lazar Veselinović, iako kao centarfor nije uspeo da zatrese mrežu.- Pobeda protiv OFK Beograda je odlično, ali nije bilo nimalo lako kao što je izgledalo. Tek kada smo ih „otvorili“ sve je došlo na svoje i moglo je lakše da se diše. Imali smo i tri stopostotne šanse da povećamo prednost, ali je ostalo 3:0. Zadovoljan sam svojom igrom, ali moram da dam gol. Neću stalno imati toliko šansi. Iskreno, ljut sam na sebe što nisam pogodio, ali biće i golova, siguran sam - kaže Veselinović.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Vojvodina prodala Nemanju Radoju tokom poluvremena

Izvor: Radio 021, 11.Avg.2014

Kapiten FK Vojvodina Nemanja Radoja (21) danas je otputovao u Vigo na lekarske preglede i potpisivanje, kako se očekuje, petogodišnjeg ugovora sa španskom Seltom...Dogovor je postignut praktično na poluvremenu utakmice između Vojvodine i OFK Beograda na "Karađorđu" (3:0) u nedelju..."Španci su...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.