Vojvodina obara rekord?!

Izvor: Sportske.net, 13.Jun.2020, 21:41

Vojvodina obara rekord?!

U klupskoj istoriji dugoj 106 godina Vojvodina nije uspela da uradi ovako nešto.

Fudbaleri Vojvodine u nedelju u 29. kolu Linglong Superlige gostiju u Inđiji, a ovaj meč za ekipu Nenada Lalatovića imaće višestruki značaj.

Ne samo zbog trke sa Partizanom za drugo mesto na tabeli, nego i zbog prilike da eventualnom pobedom postave novi klupski rekord.

Kako prenosi novosadski ''Dnevnik'', Vojvodina je pobedom nad Javor Matisom u Ivanjici izjednačila >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << klupski rekord po broju pobeda u gostima, a sutra će imati da taj rekord i obori!

Vojvodina je i u sezonama 2010/2011, odnosno 2012/2013, imala po devet pobeda na gostovanjima, videćemo da li će ovoga puta biti ''treća - sreća''.

Utakmica između Inđije i Vojvodine igra se u nedelju od 14 časova.

-

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Voša za klupske almanahe

Izvor: MozzartSport.com, 14.Jun.2020, 12:04

Igrači novosadske Stare dame ući će u istoriju kluba kao družina koja je u jednoj sezoni ostvarila najviše prvenstvenih pobeda na gostovanjima, pod uslovom da danas slave u Inđiji..Lepo je proteklih sedmica bilo biti navijač Vojvodine. Lale su izborile plasman u finale Kupa Srbije, u šampionatu...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.