Izvor: MozzartSport.com, 14.Jun.2020, 12:04

Voša za klupske almanahe

Igrači novosadske Stare dame ući će u istoriju kluba kao družina koja je u jednoj sezoni ostvarila najviše prvenstvenih pobeda na gostovanjima, pod uslovom da danas slave u Inđiji

Lepo je proteklih sedmica bilo biti navijač Vojvodine. Lale su izborile plasman u finale Kupa Srbije, u šampionatu drže treće mesto i čak imaju priliku da se domognu i vicešampionske pozicije. Pored toga, puleni trenera Nenada Lalatovića bore se da uđu u klupske almanahe...
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<
Naime, u slučaju trijumfa protiv Inđije u okviru 29. kola Superlige, igrači Voše će ući u istoriju kluba kao družina koja je u jednoj sezoni ostvarila najviše prvenstvenih pobeda na gostovanjima. U ovom prvenstvu, Stara dama je do sada devet puta uspevala da osvoji tri boda na gostujućem terenu, baš kao i u sezonama 2010/11 i 2012/13, a u slučaju da pobedi u Inđiji (14.00), bio bi to čak 10. put da Voša slavi na strani ove sezone.

"Svesni smo te činjenice i ona nam je samo još jedan dodatni motiv da pružimo dobru partiju i osvojimo tri boda. Kada sam se vraćao u Vojvodinu prošlog leta, očekivao sam da budemo među prve tri ekipe i izborimo plasman u Evropu, u čemu smo već uspeli. Sve dodatno što uradimo do kraja sezone biće samo jedan veliki plus i nagrada za dobre igre koje prikazujemo", rekao je Nemanja Čović za klupski sajt.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Posle Inđije, Voša će u razmaku od svega pet dana odigrati dve utakmice protiv Partizana.

"Mečevi u prvenstvu i Kupu protiv Partizana će sigurno biti različiti jedan od drugog. Naravno, samo pobede nam donose ispunjenje ambicija. Uostalom, kad dođeš do situacije da se u jednoj utakmici odlučuje o svemu, tada svaka ekipa ima pobedničke ambicije", istakao je Čović.

Za fudbalere Inđije nedeljna utakmica sa finalistom ovosezonskog Kupa Srbije biće i poslednja pred svojom publikom u ovoj sezoni. Inđinčani i Novosađani su imali uspešne nastupe prethodnih dana. Inđija je pobedila polufinalistu Kupa Srbije, Čukarički i na neki način nagovestila ishod polufinalnog para Čukarički – Vojvodina (0:1). Upravo sa tim rezultatom su i zeleno beli slavili na Banovom brdu u Beogradu.

SUPERLIGA - 29. KOLO

Petak

Proleter NS – Javor 2:2 (1:1)

/Joković 44, Mirosavljev 70 – Pavišić 17, Petković 56/

Rad – Voždovac 0:2 (0:0)

/Hajdin 56, Stoisavljević 79/

Subota

Mačva – Spartak 1:4 (0:2)

/Zukanović 74 – Nikolić 10p, Vidaković 44, Bijelović 88, Dunđerski 91/

Napredak – Mladost Lučani 1:0 (1:0)

/Spremo 26/

Radnik - Radnički 2:4 (1:1)

/Đorđević 23, Makarić 77 - Mihajlović 42, 81, Kostić 71, Čumić 85/

Nedelja

14.00: (7,00) Inđija (3,80) Vojvodina (1,55)

16.30: (4,00) TSC (3,60) Crvena zvezda (1,90)

19.00: (1,35) Partizan (5,00) Čukarički (9,00)

*** kvote su podložne promenama

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.