Vojvodina juri gol zaostatka protiv Kiprana

Izvor: B92, 03.Avg.2023, 09:45

Vojvodina juri gol zaostatka protiv Kiprana

Fudbaleri Vojvodine u četvrtak uveče od 20.00 dočekuju APOEL u revanšu drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencije.

U prvom meču u Nikoziji bilo je 2:1 za Kiprane, iako su "lale" uspele da se izdignu posle lošeg prvog i odigraju veoma dobro drugo poluvreme i izjednače.

Domaći tim je vodio od 32. minuta golom Kvilitaje, da bi u 56. minutu Zukić doneo izjednačenje lepim golom glavom.

Međutim, egal je potrajao samo devet minuta i Dvali je posle velike >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << greške golmana Carevića doneo prednost APOEL-u pred revanš u Novom Sadu.

Šansa sigurno postoji za Vošu, ali uloga favorita ostaje na strani legije stranaca iz Nikozije.

Među inostranim igračima u timu su i bivši reprezentativac Srbije Radosav Petrović, kao i nekadašnji napadač Crvene zvezde Tomane.

Obojica su u prvom meću u igru ušli sa klupe u 86. minutu.

Vojvodina je između dva duela imala meč protiv Crvene zvezde u kom je nastupila bez sedmorice igrača,

Izgubila je rezultatom 5:0 uz priznanje da je namerno kombinovala tim, svesno žrtvujući taj meč zbog revanša sa Kipranima.

Ove večeri videćemo hoće li se to isplatiti Novosađanima ili će završiti evropsku odiseju za ovu sezonu već na prvoj prepreci.

Pobednik će u trećem kolu kvalifikacija igrati protiv Vorskle ili Dila Gorija, a ukrajinski tim ima prednost posle prvog meča od 2:1.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.