Iz Vojvodine pred Apoel poručili: Nije nas poremetio poraz od Zvezde

Izvor: B92, 02.Avg.2023, 20:57

Iz Vojvodine pred Apoel poručili: Nije nas poremetio poraz od Zvezde

Fudbaler Vojvodine Nikola Čumić i trener Radoslav Batak izneli su očekivanja pred revanš meč 3. kola kvalifikacija za Ligu Konferencija sa kiparskim Apelom.

Utakmica Vojvodina - APOEL na programu je u četvrtak u 20 časova uz direktan prenos na kanalu RTS 2.

Novosađani imaju razloga za nadu i optimizam posle prvog meča na Kipru gde su poraženi 1:2, ali su ostavili takav utisak da pred svojim navijačima mogu do prolaza u narednu fazu.

Bolji iz ovog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dvomeča igrače protiv pobednika dvoboja Vorskla - Dila Gori prvi meč (2:1).

Voša je odmah na startu sezone upala u težak ritam utakmica. Posle meča na Kipru igrala je protiv Zvezde, a nakon revanša sa Kipranima igraće sa Partizanom.

Protiv crveno-belih Novosađani se najblaže rečeno nisu proslavili (0:5) pa će protiv Apoela gledati i da poprave utisak sa meča na "Marakani".

"Utakmica sa Zvezdom nas nije poremetila, iako nije prijatno kada ekipa primi pet golova, jer i dalje vlada euforija. Znamo da nas sutra čeka velika podrška, utakmica je veoma značajna i želimo da damo poslednji atom snage u svakom trenutku, da osvojimo što više duela i mislim da ako sve ispoštujemo da ćemo proći dalje. Mi zaista verujemo i osetimo da možemo da ih eliminišemo" rekao je Nikola Čumić, koji je protiv Zvezde ušao u drugom poluvremenu.

Za meč u Beoradu Batak je odmorio sedmoricu igrača koje je izveo na teren na Kipru. O revanš meču sa Kipranima kaže:

"Očekivanja su da pobedimo, da li sa jednim golom razlike, pa iz penal serije ili sa dva pogotka, na sve smo se i spremali. Verujemo u pobedu. Imamo još jedan trening da ponovimo još neke stvari i da sutra izađemo potpuno spremni. Uz podršku naših navijača, nadam se u što većem broju, kao i uprave kluba, koja nam je juče na osnivačkoj Skupštini SD Vojvodina dala dodatni vetar u leđa. Drago nam je što predsednik Dragoljub Zbiljić veruje u prolaz, jer i ja verujem i nadam se da će biti spektakularna atmosfera i da iskoristimo neke situacije koje nismo u prošloj utakmici. Naravno da je APOEL kvalitetna ekipa, ali mislim da smo spremniji i mlađi i brži i siguran sam da ćemo sutra više želeti tu pobedu", rekao je Batak.

On je potvrdio da se u tim vraća Filip Malbašić, ali da Asmir Kajević nije spreman ni za revanš.

Nikola Čumić je pozvao navijače da dođu u što većem broju i podsetio da je Voša na njihovim krilima prošle sezone pobedila Partizan i Čukarički na svom „Karađorđu“.

"Naša jedina želja je da prođemo dalje i tako ćemo i igrati. U prvoj utakmici smo pokazali da možemo da ih ugrozimo i drugo poluvreme je pokazatelj kako treva da igramo. Nažalost, ušli smo u meč možda sa previše respekta, dopustili smo im više prostora za igru, jer nismo bili dovoljno dobri u presingu. U drugom poluvremenu smo zaigrali našu igru, bili smo agresivniji, stvorili smo nekoliko prilika i šteta što smo postigli samo jedan gol i što nismo uspeli da sačuvamo pozitivan rezultat. Iskoristio bih ovu priliku da pozovem navijače da dođu u što većem broj, jer nam njihova podrška mnogo znači. Prošle sezone su nas navijači vodili do pobeda nad Partizanom i Čukaričkim, kada su tribine ispunjene. Bilo bi lepo da bude pun stadion i da prođemo APOEL i da svi zajedno radujemo" istakao je Čumić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Batak i Čumić optimisti pred utakmicu sa APOEL-om: Utakmica sa Zvezdom nas nije poremetila

Izvor: Radio 021, 02.Avg.2023

Trener Vojvodine Radoslav Batak i ofanzivac Nikola Čumić optimisti su pred utakmicu sa APOEL-om.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.