Vojvodina - Trener otišao, premije ostale? Sad još više žele pobedu nad Partizanom!

Izvor: Sportske.net, 22.Apr.2017, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina - Trener otišao, premije ostale? Sad još više žele pobedu nad Partizanom!

Burno je juče bilo u Vojvodini, samo dan pred gostovanje u Humskoj, gde će Novosađani imati velike ambicije.

Preneli smo sinoć, Vojvodina je na opšte iznenađenje ponovo ostala bez trenera, samo 17 dana pošto je na toj poziciji promovisan Aleksandar Veselinović.

Ovu informaciju je u izjavi za ''Novosti'' potvrdio i predsednik Nadzornog odbora Vojvodine Dragoslav Vuković, koji je otkrio i razlog zbog kojeg se, po njegovom mišljenju, Veselinović >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << odlučio za neočekivanu ostavku.

Kako je Vuković obelodanio, u pitanju su, naime, premije za pobedu nad Partizanom, u utakmici koja se igra danas u Humskoj od 17 časova!?

''Kad je čuo da su premije 1.500 evra za pobedu u derbiju, podneo je ostavku! Nikakvog drugog razloga da ode iz kluba nije bilo. Niko mu se nije mešao u posao ni u tim. Smatram da ćemo i pored svega toga pobediti Partizan. Baš zato'', izjavio je Vuković.

On je potvrdio i da će ekipu Vojvodine danas sa klupe predvoditi Vladimir Buač.

Posle svega, zanimljivo je podsetiti i na Vukovićeve reči na promociji Veselinovića, dve i po nedelje ranije.

''Vojvodina je veliki klub, a svoju decu ona ili stvara ili 'jede'. Fudbalska javnost Novog Sada ne trpi sredinu i prosečnost, pa sam i novom treneru Aci Veselinoviću rekao da će iz Vojvodine ili otići kao veliki trener, ili će nestati sa trenerske scene'', poručio je tada Vuković.



Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠOK: Veselinović napustio Vojvodinu zbog premija, evo koliko će Novosađani inkasirati ako pobede Partizan…

Izvor: HotSport.rs, 22.Apr.2017

Nepuna 24 sata pre početka utakmice sa Partizanom Vojvodinu je napustio prvi trener Aleksandar Veselinović, a razlog ostavke je bio neverovatan.. . Reč je o premijama. Naime, fudbalerima je obećan bonus za pobedu nad Partizanom, ali se cifra nije svidela šefu stručnog štaba. Radi se o 1.500 evra....

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.