Vojvodina: Stop transferima!

Izvor: Mondo, 01.Avg.2015, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina: Stop transferima!

Novosadski klub saopštio da se zvanično prekidaju sve priče o odlascima igrača, kako bi ekipa bila u potpunosti okrenuta Ligi Evrope, u kojoj igra sjajno

Foto: fkvojvodina.rs/Dušan Jocić

Vojvodina "melje" ove sezone na evro sceni. Sjajnom igrom i ubedljivim trijumfom u Torinu protiv Đenove (4:0) načinili su važan korak ka plasmanu u plej-of grupne faze Lige Evrope.

Čelnici Voše zato su doneli odluku da ne uznemiravaju igrače i trenera Zlatomira >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Zagorčića na putu ka istoriji.

Sportski direktor Ljubiša Dunđerski saopštio je zvaničan stav predsednika Vojvodine Zorana Šćepanovića, Uprave i sportskog sektora kluba, vezan za razgovore i eventualne transfere igrača Novosađana.

"Od danas prekidamo sve razgovore o mogućim odlascima naših igrača. To se odnosi na priče o transferima u klubove u zemlji i inostranstvu i trajaće sve dok igramo u Ligi Evrope, zbog fokusiranosti igrača na predstojeće obaveze koje se nalaze pred timom. Pozivamo i medije da se uzdrže od razgovora sa našim prvotimcima na tu temu", saopštio je Dunđerski.

Igrači Vojvodine sada su posvećeni samo revanš meču u Novom Sadu, 6. avgusta, na kojem bi trebalo da potvrde odličnu igru iz Torina i zvanično overe plasman u baraž za Ligu Evrope.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.