Vojvodina - STOP odlascima!

Izvor: Sportske.net, 01.Avg.2015, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina - STOP odlascima!

Uprava Vojvodine donela odluku kakva se i očekivala posle odličnih rezultata Novosađana na evropskoj sceni.

Svi smo i prethodnih dana bili svedoci medijskih spekulacija o potencijalnim odlascima pojedinih fudbalera Vojvodine, pre svih Mirka Ivanića, koga su mnogi povezivali sa odlaskom u Crvenu zvezdu.

Takvu mogućnost je posle nezaboravnog meča protiv Sampdorije odbacio i sam fudbaler, a danas se oglasila i uprava Vojvodine, tačnije sportski direktor >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Ljubiša Dunđerski, koji je potvrdio da je praktično stavljen ''veto'' na odlaske ovoga leta.

''Od danas prekidamo sve razgovore o mogućim odlascima naših igrača. To se odnosi na priče o transferima u klubove u zemlji i inostranstvu i trajaće sve dok igramo u Ligi Evrope, zbog fokusiranosti igrača na predstojeće obaveze koje se nalaze pred timom. Pozivamo i medije da se uzdrže od razgovora s našim prvotimcima na tu temu'', poručio je Dunđerski.

Naravno, posle velikih 4-0 u prvom meču protiv Sampdorije, za očekivati je da interesovanje za fudbalere Vojvodine bude još veće, ali u klubu, naravno, žele da u startu svim zainteresovanim stranama upute jasnu poruku - Nema (ras)prodaje!
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.