Vođa navijača Boke deportovan iz Španije

Izvor: RTS, 06.Dec.2018, 21:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vođa navijača Boke deportovan iz Španije

Španska policija deportovala je sa aerodroma u Madridu vođu navijača Boke juniors, Maksija Mazara, prenose španski mediji. Mazaru je zabranjen ulaz u Španiju zbog sigurnosnih mera pred revanš finala Kopa libertadores između Rivera i Boke, koji se igra na stadionu "Santijago Bernabeu".
Mazara je španska policija prepoznala na aerodromu Barahas u Madridu, posle čega je deportovan u Argentinu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Vođa navijača Boke poznat je kao jedan od najopasnijih navijača argentinskog kluba, koga su povezivali i sa kriminalom.
Španske vlasti preduzele su mere zabrane ulaska u zemlju navijačima Boke i Rivera koji imaju kriminalni dosije. 
Revanš meč finala Kopa libertadores između Rivera i Boke biće održan na stadionu "Santijago Bernabeu" u Madridu, a ne u Argentini, zbog serije incidenata koje su izazvali navijači Rivera pre dve nedelje.
Premeštanje meča iz Južne Amerike u Evropu naišlo je na oštro nezadovoljstvo navijača, ali i funkcionera obe ekipe. Ipak, južnoamerička fudbalska federacija odbila je sve žalbe na mesto igranja, pa će se revanš-meč finala Kopa libertadores igrati u nedelju od 20.30.
U prvom meču na "Bombonjeri" rezultat je bio 2:2.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.