Španska policija deportovala vođu navijača Boke

Izvor: RTS, 06.Dec.2018, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Španska policija deportovala vođu navijača Boke

Španska policija deportovala je sa aerodroma u Madridu vođu navijača Boke Juniors, Maksi Mazara, nazad u Argentinu, prenose španski mediji. Mazaru je zabranjen ulazak u Španiju, zbog sigurnosnih mera pred revanš finala Kopa Libertadoresa između Rivera i Boke, koji se igra na stadionu "Santijago Bernabeu".
Mazara je španska policija prepoznala na aerodromu Barahas u Madridu, nakon čega je deportovan >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nazad u Argentinu.

Vođa navijača Boke poznat je kao jedan od najopasnijih i kriminalnijih članova navijača Argentinskog kluba.
Španske vlasti preduzele su sigurnosne mere zabrane ulaska navijača Boke i Rivera koji imaju kriminalni dosije u njihovu zemlju. 
Revanš meč finala Kopa Libertadoresa između Rivera i Boke biće održan na stadionu "Santijago Bernabeu" u Madridu, a ne u Argentini, zbog serije incidenata izazvanih od strane navijača Rivera pre dve nedelje.
Premeštanje meča iz Južne Amerike u Evropu naišlo je na oštro nezadovoljstvo navijača ali i funkcionera obe ekipe. Ipak južnoamerička fudbalska federacija, odbila je svaku žalbu na mesto igranja, pa će se revanš meč finala Kopa Libertadoresa odigrati u nedelju u 20.30 časova.
U prvom meču na "Bombonjeri" rezultat je bio 2:2. 
 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Vođa navijača Boke deportovan iz Španije

Izvor: RTS, 06.Dec.2018

Španska policija deportovala je sa aerodroma u Madridu vođu navijača Boke juniors, Maksija Mazara, prenose španski mediji. Mazaru je zabranjen ulaz u Španiju zbog sigurnosnih mera pred revanš finala Kopa libertadores između Rivera i Boke, koji se igra na stadionu "Santijago Bernabeu". ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.