Izvor: Danas, 10.Mar.2022, 15:44

Vlast u Novom Sadu povukla overivače i blokirala prikupljanje potpisa za narodnu inicijativu

Četvoro overivača u Novom Sadu povučeni su sa četiri lokacije sat i po vremena nakon početka prikupljanja potpisa za narodnu inicijativu o zabrani eksploatacije bora i litijuma. Tako je grupa građana NVO "Kreni - Promeni" ostala bez overivača za narodnu inicijativu u Novom Sadu, pa je prikupljanje potpisa blokirano.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dugački red za narodnu inicijativu Kreni-Promeni kojom traže trajnu zabranu eksploatacije litijuma i bora

Izvor: Danas, 10.Mar.2022

''Istakao bih ponašanje v.d. načelnika u Novom Sadu Branislava Radovanovića kao skandalozno. Potpuno protivpravno je, samoinicijativno, povukao overivače koji su otišli na četiri lokacije'', rekao je juče direktor kampanje tima ''Kreni-promeni'' Savo Manojlović, ispred šatora u kom sakupljaju...

Nastavak na Danas...

U Novom Sadu u petak se nastavlja overavanje potpisa za narodnu inicijativu

Izvor: Danas, 10.Mar.2022

Sutra se nastavlja overavanje potpisa za narodnu inicijativu za zabranu eksploatacije bora i litijuma u Srbiji, nakon što su overivači po nalogu gradske vlasti povučeni sa četiri punkta gde su građani potpisivali inicijativu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.