Vlasnik Steaue potcenjuje Partizan i dovodi pojačanja iz Trenčina

Izvor: Blic, 27.Jul.2015, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlasnik Steaue potcenjuje Partizan i dovodi pojačanja iz Trenčina

Fudbaler Steaue Nikandro Breveld žali što će se meč protiv Partizana igrati bez publike, u sredu od 20.30 u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a čelnici uveliko rade na pojačanjima i potcenjuju crno-bele.

"Mislim da će biti lakše nego protiv Trenčina, ali nema više slabih ekipa, svi su dobri i bore se za Ligu šampiona. Partizan jeste u dobroj formi i poštujemo sve rivale, ali hoćemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dalje. Sramota je što se igra bez navijača, svi žele da igraju u drugačijoj atmosferi i da imaju podršku. Biće sve rešeno u Beogradu, mnogo je važnije zatresti mrežu tamo, u gostima se to praktično računa duplo", rekao je za rumunske medije holandski fudbaler surinamskog porekla.

Tamošnji mediji uveliko pišu kako će sa crno-belima kao deo zvanične ekspedicije doputovati 20 navijača i pružiti podršku timu, a sa druge strane, prvi čovek Steaue Điđi Bekali najavio je veliki broj pojačanja i pojedina imena su već poznata.

Trojica su članovi Trenčina (napadači Žairo i Vesli, vezista Bero), stara želja su Vilijam de Amorim i Denis Alibek iz Astre i njihovi transferi privode se kraju, a navijači rumunskog velikana strahuju pošto su pojačanja najavljena samo za ofanzivu, ne i za odbrambenu liniju koja je najslabiji deo ekipe.

Bekali je već preterao sa licitacijama i potcenio srpskog prvaka, rekavši za rumunske medije "da će Alibek i De Amorim doći već posle srede ako se pobedi Partizan sa 2:0, a ukoliko bude 1:0, odložiće se završetak pregovora".
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan krenuo u Bukurešt po Ligu šampiona

Izvor: Blic, 28.Jul.2015, 09:13

Fudbaleri Partizana krenuli su u Bukurešt gde će u sredu od 20.30 protiv Steaue igrati prvu utakmicu 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona...Crno-bele od 10 sati čeka jednočasovni let za Rumuniju, gde će u terminu meča odraditi i poslednji trening pred duel sa nekadašnjim prvakom Evrope...Taj...

Nastavak na Blic...

Predsednik Partizana progovorio o transferu Ignjovskog!

Izvor: Sportske.net, 28.Jul.2015

Navijači Partizana su uvereni da će se crno-beli još više pojačati ukoliko uspeju da eliminišu Steauu u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Da li će Aleksandar Ignjovski biti jedno od tih pojačanja?..U medijima se ovih dana spekuliše da bi bivši reprezentativac naše zemlje i fudbaler...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.