Vlasnik Hal Sitija izjavio da će pokloniti klub ako ne bude bilo kupca

Izvor: MozzartSport.com, 12.Sep.2014, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlasnik Hal Sitija izjavio da će pokloniti klub ako ne bude bilo kupca

Hal Siti je ovog leta napravio odličan posao na transfer tržištu, po našem mišljenju verovatno i najbolji u Premijer ligi, ali to nije promenilo mišljenje vlasnika kluba Asema Alama o tome da je najbitniji problem promena imena kluba.

Egipatski biznismen želi da promeni ime ekipe u Hal Tajgers (tigrovi), ali ni navijači, a ni čelnici engleskog fudbala to nisu dozvolili, te je on odlučio da proda klub.

„Kada nešto kažem ja to i mislim. Ranije ove >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << godine smo rekli da će klub biti prodat ako bi bio blokiran naš pokušaj da ime Hal Tajgers promovišemo globalno. Zbog odluke Fudbalskog saveza 9. aprila ja sam 10. aprila, posle 22 sata izjavio da je Hal Siti na prodaju“, rekao je Alem.

On je naglasio da je spreman i da se odrekne kluba ako ne bude našao kupca.

„Pokloniću ga. Odlazak znači odlazak. Da li sam ikada nešto rekao i onda se predomislio? Ako žalba prva dođe na red, ok, nije pričinjena šteta. Ako se prvo pojavi kupac – prodato“, objasnio je Alem.

Hal Siti je ovog leta potrošio 41.000.000 evra na transfer tržištu, a Alem je spreman da se odrekne kluba.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.