Hal stavljen na prodaju

Izvor: Blic, 12.Sep.2014, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hal stavljen na prodaju

Vlasnik engleskog fudbalskog premijerligaša Hal sitija, egipatski biznismen Asem Alam saopštio je da je stavio klub na prodaju.

On je rekao da je klub stavio na prodaju u aprilu, pošto je Fudbalska asocijacija Engleske (FA) odbila njegovu ponudu da promeni ime kluba u Hal Tigrovi.

Alam je otkrio i da je uloži žalbu na odluku FA Sudu za arbitražu u sportu, ali nije otkrio za koliko novca želi da proda klub.

"Do zaključenja prodaje ili žalbe, mi ostajemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << posvećeni klubu, o čemu svedoče i najnovija pojačanja. Ako se prvo usvoji žalba - u redu, nema štete. Ako prvo dođe do prodaje - prodato! Ako se to desi, prodaću klub sa suzama u očima, jer još nisam završio posao", poručio je egipatski biznismen.

Alam je klub preuzeo 2010. godine kada je bio u teškoj finansijskoj situaciji i, prema pisanju medija, u njega je uložio skoro 100 miliona funti.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Vlasnik Hal Sitija izjavio da će pokloniti klub ako ne bude bilo kupca

Izvor: MozzartSport.com, 12.Sep.2014

Hal Siti je ovog leta napravio odličan posao na transfer tržištu, po našem mišljenju verovatno i najbolji u Premijer ligi, ali to nije promenilo mišljenje vlasnika kluba Asema Alama o tome da je najbitniji problem promena imena kluba...Egipatski biznismen želi da promeni ime ekipe u Hal Tajgers...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.