Vilijamson dominirao u odsustvu Embida, Orlando nastavlja da pobeđuje VIDEO

Izvor: B92, 30.Nov.2023, 09:53

Vilijamson dominirao u odsustvu Embida, Orlando nastavlja da pobeđuje VIDEO

Nije Filadelfija mogla da dođe do nove pobede, jer su u odsustvu Džoela Embida poraženi od Nju Orleans Pelikansa sa 124:114.

Kod domaćina Pelikansa Zajonu Vilijamsonu nije bilo teško u reketu i zato je došao do 33 poena, Mekolum je utakmicu završio sa 20 poena, dok je poen manje upisao Jonas Valančijunas.

U odsustvu Džoela Embida, ključeve igre je u redovima Filadelfije je preuzeo Tajriz Meksi koji je utakmicu završio sa 33 poena, Melton je upisao 17 poena, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dok je Tobajas Heris ubacio na ovom meču 12 poena.

Vratio se Mekalum na parket koga nije bilo na terenu na 12 mečeva koji je 20 poena ubacio za 28 minuta.

Najveću prednosti na meču Pelikansi su imali posle 29 minuta, i to posle polaganja Džounsa za 94:65 na manje od pet minuta od kraja trećeg perioda.

Uspeli su Pelikansi da se približe na 118:110, posle poena Meksija, ali su Mekolum, pa onda i Valančijunas i Zajon uspeli da stvore novu veliku prednost svom timu.

Vilijamson je utakmicu završio bez promašaja iz igre, i to je prvi put da je neko to uradio u istoriji ove franšize.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.