Vili Sanjol: Hviča Kvaračelija uskoro napušta Napoli

Izvor: B92, 20.Nov.2023, 01:01

Vili Sanjol: Hviča Kvaračelija uskoro napušta Napoli

Selektor reprezentacije Gruzije Vili Sanjol izjavio je da će fudbaler Napolija Hviča Kvaračelija uskoro da napusti klub iz Napulja, prenose italijanski mediji.

Kvaračelija (22) je u Napoli stigao 2022. godine iz Dinama iz Batumija za 12 miliona evra. On je za ekipu iz Napulja odigrao 58 utakmica i postigao je 17 golova.

"Kvaračelija igra u vrhunskom klubu. Međutim, svetski giganti kao što su Barselona, Real i Bajern su sada zainteresovani za njega. Igranje za te >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << klubove je san svakog fudbalera. Svi igrači se nadaju da će jednog dana da nose dres tih klubova i da osvajaju važne trofeje", izjavio je Sanjol, koji je igrao za Bajern od 2000. do 2009. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

„Gospodin Posebni“ ostaje u Rimu: Murinjo želi da produži ugovor sa Romom

Izvor: Piplmetar.rs, 20.Nov.2023

Murinjo je pre Rome vodio Totenhem, Mančester junajted, Čelsi, Real, Inter, Porto i Leiriju .. Foto: Tanjug / AP. .. Trener fudbalera Rome Žoze Murinjo želi da na kraju sezone produži ugovor sa rimskim klubom, prenosi danas italijanski Il Tempo.. Murinjo (60) je u Romu stigao...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.