Izvor: Piplmetar.rs, 20.Nov.2023, 01:30

„Gospodin Posebni“ ostaje u Rimu: Murinjo želi da produži ugovor sa Romom

Murinjo je pre Rome vodio Totenhem, Mančester junajted, Čelsi, Real, Inter, Porto i Leiriju

Foto: Tanjug / AP


Trener fudbalera Rome Žoze Murinjo želi da na kraju sezone produži ugovor sa rimskim klubom, prenosi danas italijanski Il Tempo.
Murinjo (60) je u Romu stigao 2021. godine, a ima ugovor sa „vučicom“ do kraja sezone. On je u sezoni 2021/2022. sa Romom osvojio Ligu konferencija.
– Murinjo uživa da radi u Rimu, najviše >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << zbog ljubavi koju mu iskazuju navijači i igrači. On zbog toga želi sada da izvrši pritisak na čelnike kluba kako bi produžio ugovor, jer oseća da ima nedovršenog posla sa ovim timom – navod izvor blizak Il Tempu.
Portugalski stručnjak je krajem prošle sezone bio nezadovoljan situacijom u klubu zbog neadekvatnih pojačanja, ali je u međuvremenu promenio mišljenje. Italijanski mediji navode da će konačnu reč o tome da li će Murinjo ostati u Romi doneti predsednik kluba Den Fridkin.
Murinjo je pre Rome vodio Totenhem, Mančester junajted, Čelsi, Real, Inter, Porto i Leiriju.
Roma se trenutno nalazi na sedmom mestu na tabeli Serije A sa 18 bodova iz 12 utakmica.
(Telegraf.rs)


Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Murinjo želi da produži ugovor sa Romom

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Nov.2023

Trener fudbalera Rome Žoze Murinjo želi da na kraju sezone produži ugovor sa rimskim klubom, prenosi italijanski "Il Tempo".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Murinjo hoće da ostane u Rimu

Izvor: B92, 20.Nov.2023

Trener fudbalera Rome Žoze Murinjo želi da na kraju sezone produži ugovor sa rimskim klubom, prenosi italijanski Il Tempo...Murinjo (60) je u Romu stigao 2021. godine, a ima ugovor sa "vučicom" do kraja sezone. On je u sezoni 2021/2022. sa Romom osvojio Ligu konferencija..."Murinjo uživa da radi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.