Vila se ne zaustavlja, sledi kupovina u Juventusu?

Izvor: Sportske.net, 25.Jul.2019, 22:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vila se ne zaustavlja, sledi kupovina u Juventusu?

Povratnik u najbolje društvo pojačava sve linije tima.

Ako Din Smit i Aston Vila nastave u ovom šoping maniru definivno će srušiti neki rekord Premijer lige u pridošlicama u jednom, prelaznom roku.

Posle dovođenja egipatske vedete Trezegea, sada je na redu da se pojača i pozicija golmana.

Prema pisanju Tutosporta, klub sa "Vila Parka" se nalazi u pregovorima oko kupovine Matije Perina, golmana Juventusa.

Italijan koji, svakako >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ima potencijal, ali se muči sa povredama je pao u hijerahiji golmana kluba iz Torina zbog povratka Bufona, te će definitivno napustiti "Staru damu". Spekulisalo se da će nastaviti karijeru u Portugaliji sa Portom ili Benfikom, ali mediji iz Italije prenose da će to ipak biti povratnik u Premijer ligu.

Aston Vila će za ovaj transfer izdvojiti sumu od petnaest miliona evra, ovom kupovinom su načeli i dvocifreni broj kada su u pitanju dolasci novih igrača, ostaje da se vidi kako će Din Smit sa Terijem to sve posložiti.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.