Vidićev korak unapred – mesto predsednika FSS sve bliže

Izvor: B92, 02.Feb.2023, 21:36

Vidićev korak unapred – mesto predsednika FSS sve bliže

Proslavljeni srpski fudbaler Nemanja Vidić postao je član Skupštine Fudbslskog saveza Srbije.

U tom slučaju, otklonjena je i poslednja prepreka kako bi nekadašnji štoper Mančester junajteda postao prvi čovek u FSS.

Kako bi bila ozvaničena njegova kandidatura za mesto predsednika, Vidić pre toga mora da bude deo član ovog tela, a navodno će to i biti slučaj kada svoje mesto zauzeme kao delegat Jedinstva sa Uba, prenosi Sportklub.

Tako je Vidić >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << još jedan korak bliže da od marta postane predsednik Fudbslskog saveza Srbije, što se već duže vreme provlači kroz domaće medije.

Podsetimo, bivši kapiten reprezentacije Srbije je jesenas objavio da ima želju da se kandiduje za mesto predsednika FSS.

Jedan od ključnih događaja u konačnoj realizaciji Vidićeve ideje o kandidaturi bio je i dolazak Aleksandera Čeferina u Beograd. Predsednik UEFA, nezvanično je potvrđeno tada Sportklubu, odavno ima pozitivan stav o konkretnom angažovanju Nemanje Vidića u srpskom fudbalu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vidić postao član Skupštine FSS, kandidatura za predsednika sve bliže

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Feb.2023

Legendarni srpski fudbaler Nemanja Vidić sve je bliže kandidaturi za predsednika Fudbalskog saveza Srbije (FSS), pošto je postao član Skupštine kao delegat Jedinstva sa Uba, preneo je Sport klub...To praktično znači da će nekadašnji kapiten Crvene zvezde i Mančester Junajteda i formalno moći...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.