Vidić postao član Skupštine FSS, kandidatura za predsednika sve bliže

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Feb.2023, 21:58

Vidić postao član Skupštine FSS, kandidatura za predsednika sve bliže

Legendarni srpski fudbaler Nemanja Vidić sve je bliže kandidaturi za predsednika Fudbalskog saveza Srbije (FSS), pošto je postao član Skupštine kao delegat Jedinstva sa Uba, preneo je Sport klub.

To praktično znači da će nekadašnji kapiten Crvene zvezde i Mančester Junajteda i formalno moći da uđe u predsedničku trku.

FSS je bez predsednika nakon odlaska Slaviše Kokeze, vršilac dužnosti je zamenik predsednika Nenad Bjeković, a uskoro bi trebalo da se održe izbori, nakon što je uoči Mundijala u Kataru posle "dva dana zasedanja" samo konstituisana Skupština.
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

VIDIĆ UŠAO U SKUPŠTINU FSS-e: Nekadašnji reprezentativac najavio dolazak na čelo saveza!?

Izvor: HotSport.rs, 02.Feb.2023

Nemanja Vidić polako ali sigurno ističe kandidaturu za glavnog čoveka Saveza Nemanja Vidić postao je i zvanično član Skupštine Fudbalskog saveza Srbije, čime je napravio veliki korak ka kandidaturi za predsednika Saveza! Kako navodi „Sportklub“ , nekadašnji reprezentativac je postao delegat...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.