Vidić se ponudio Junajtedu

Izvor: Mondo, 12.Nov.2018, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vidić se ponudio Junajtedu

Bivši kapiten kluba sa Old Traforda nije želeo da kritikuje Žozea Murinja posle poraza od Sitija, jer nije fer da to radi kao potencijalni kolega.

Foto: Guliver/Getty images/Ross Kinnaird

Odavno Nemanja Vidić ne krije želju da postane trener, a gde će početi tu karijeru, još nije poznato.

Bivši reprezentativac naše zemlje na indirektan način ponudio se Mančester junajtedu, čiji je bio dugogodišnji kapiten.

Komentarišući poraz >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << slavnog kluba sa Old Traforda od gradskog rivala Sitija (1:3), Vidić nije želeo da kritikuje Žozea Murinja, već je vrlo diplomatski nagovestio da bi voleo jednog dana i sam da se nađe u njegovoj ulozi.

"Da budem iskren, u budućnosti bih voleo da budem trener. Voleo bih da naučim još nešto. Da kritikujem Murinja kao neko ko bi u budućnosti mogao da mu bude kolega - nije fer", izjavio je Vidić gostujući u studiju kanala "beIn Sports".

"Murinjo je osvojio mnogo trofeja u karijeri. Jeste da ovo nije Mančester koji smo navikli da gledamo u prošlosti, ali ovo je Murinjov Mančester. On ima svoj stil igre kog se pridržava i kada je došao u klub, mogli ste da očekujete da će ekipa igrati tako. Tako je igrao u Interu, Čelsiju više-manje i u Realu možda nešto otvorenije. To je njegov stil, ali jeste za brigu ako nema rezultata", pokušao je Vidić da bude uzdržan, iako je mnogo onih koji uveliko kritikuju način na koji Portugalac vodi Mančester junajted.

Engleski mediji ove Vidićeve izjave ocenili su kao kandidaturu za ulogu trenera slavnog kluba, a da li je zaista tako i hoće li doći do ponovne saradnje, videćemo...

Junajted se posle 12 kola Premijer lige nalazi tek na osmom mestu, sa velikih 12 bodova zaostatka za vodećim Sitijem, dok u Ligi šampiona dva kola pre kraja grupne faze ima dva boda manje od Juventusa, a isto toliko više od Valensije.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.