Vidić: Voleo bih da budem menadžer Junajteda jednog dana

Izvor: RTS, 12.Nov.2018, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vidić: Voleo bih da budem menadžer Junajteda jednog dana

Nekadašnji kapiten Mančester junajteda, komentarišući derbi između Sitija i Junajteda, rekao da bi voleo da jednog dana bude na klupi "đavola".
Vidić je za "crvene đavole" odigrao 300 utakmica i mnogi ga smatraju za jednog od najboljih defanzivaca koji je ikada igrao na Ostrvu.

"Ovo nije Junajted koji smo navikli da gledamo. Ali ovo je Morinjov Junajted, a moramo prihvatiti da je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << on menadžer koji vodi ekipu na određeni način. Tako je bilo u Čelsiju, u Interu, dok je u Realu bio kudikamo otvoreniji", rekao je Vidić komentarišući derbi koji je pripao Sitiju (3:1).
Vidić je bio kapiten Junajteda, navijači su ga prosto obožavali, a nekadašnji srpski reprezentativac rekao je dda bi voleo jednog dana da preuzme kormilo "đavola".
"Da budem iskren, voleo bih da jednog dana budem menadžer. Voleo bih da mislim da znam stvari. Ali, kritikovati Morinja, kao neko ko bi u budućnosti mogao da bude menadžer, jednostavno nije fer", rekao je Vidić.
Junajted je posle poraza u gradskom derbiju ostao na osmom mestu na tabeli, sa 12 bodova manje od prvoplasiranog Sitija.
Vidić je za Junajted nastupao od 2006. do 2014. godine i sa klupom osvojio pet titula šampiona Engleske, tri Liga kupa i jednu Ligu šampiona.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.