Vidić: Poneću najlepše uspomene iz Mančestera

Izvor: Press, 06.Maj.2014, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vidić: Poneću najlepše uspomene iz Mančestera

"Proveo sam ovde osam sjajnih godina, u stvari sedam, jer nam ove sezone baš i ne ide. Ni u jednom trenutku nisam razmišljao o nekom drugom engleskom klubu i srećan sam što sam tolike godine bio deo ovog kluba. Odavde ću poneti najlepše uspomene. Nisam mogao ni da zamislim da ću osvojiti 15 trofeja, uključujući pet Premijer liga i Ligu šampiona. Igrao sam za najvećeg trenera i naučio mnogo, na terenu i van njega", rekao je Vidić za Skaj.
Nekadašnji reprezentativac >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Srbije u Junajted je došao krajem 2006. godine iz moskovskog Spartaka.
"Ni za čim ne žalim. Ovom klubu sam uvek davao 100 odsto mogućnosti i period proveden na Old Trafordu uvek će biti najbolji u mojoj karijeri", zaključio je Vidić.
Pre nekoliko meseci Vidić je potpisao trogodišnji ugovor sa milanskim Interom, čiji član će postati u junu kada mu završi saradnja sa Junajtedom.Vidić je do sada za Junajted odigrao 296 utakmica i postigao 20 golova.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Vidić: Poneću najlepše uspomene iz Mančestera

Izvor: Sportski Žurnal, 06.Maj.2014

Kapiten Mančester Junajteda Nemanja Vidić će protiv Hal Sitija odigrati poslednju utakmicu u karijeri na Old Trafordu kao član „crvenih đavola”.. (FOTO: AP). – Proveo sam ovde osam sjajnih godina, u stvari sedam, jer nam ove sezone baš i ne ide. Ni u jednom trenutku nisam razmišljao o nekom...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.