Videste li šta je promašio Iheanačo? (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Okt.2016, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Videste li šta je promašio Iheanačo? (video)

Mančester junajted je dočekao Siti u osmini finala Liga Kupa, gosti su imali sjajnu šansu u prvom minutu.

Pep i Murinjo se sastaju po drugi put od kako se seli na klupe mančesterskih rivala, Portugalac traži osvetu nakon poraza u prvom.

Zbog toga je "Posebni" izveo i nešto ozbiljniji sastav, a ko je sve istrčao na teren od prvog minuta pogledajte OVDE.

Na samom startu susreta mogli su gosti da šokiraju domaće navijače. Već u prvom minutu je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nakon sjajnog prodora Navasa po desnom krilu, u odličnoj šansi bio talentovani Iheanačo, ali je njegov udarac glavom sa samo par metara završio preko gola Davida De Hee.

Navas je odlično centrirao, mladi Nigerijac to nije uspeo da iskoristi.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Vest Hem dominira protiv Čelsija! (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Okt.2016

Izabranici Slavena Bilića imaju veliku prednost u osmini finala Liga Kupa...Dočekali su "Čekićari" na svom "Olimpijskom stadionu" favorizovani Čelsi i pokazali da polako ulaze u formu kakvu su im svi predviđali na startu sezone...Nakon dva vezana trijumfa u šampionatu, sada su na pragu pobede...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.