Vest Hem dominira protiv Čelsija! (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Okt.2016, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vest Hem dominira protiv Čelsija! (video)

Izabranici Slavena Bilića imaju veliku prednost u osmini finala Liga Kupa.

Dočekali su "Čekićari" na svom "Olimpijskom stadionu" favorizovani Čelsi i pokazali da polako ulaze u formu kakvu su im svi predviđali na startu sezone.

Nakon dva vezana trijumfa u šampionatu, sada su na pragu pobede i u Liga Kupu.

Najpre su poveli preko Kujatea već u 11. minutu, da bi prednnost udvostručio mladi Fernandeš nakon samo tri minuta igre u nastavku.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />Najpre je lopta nakon odličnog prodora Antonija stigla do Pajea, njegov udarac je bio izblokiran, loptu je primirio Noubl, prosledio je do mladog Švajcarca koji se odlično namestio na levu nogu i pogodio dalji ugao gola Asmira Begovića.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Šta bi bilo da ga se opet odrekao - Mata doneo prednost Junajtedu! (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Okt.2016

Na programu je mančesterski derbi, Junajted je u okviru Liga Kupa ugostio Siti..."Teatar snova" je na nogama, njihovi ljubimci su poveli protiv najljućih rivala...Igrao se 54. minut, Ibrahimović je prihvatio jednu loptu u šestnaestercu gostiju, gurnuo je u sredinu. Najpre je delovalo da će je Erera...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.