Video tehnologija za sada dominira na KK, i Čileu pokvarila slavlje! (video)

Izvor: Sportske.net, 18.Jun.2017, 21:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Video tehnologija za sada dominira na KK, i Čileu pokvarila slavlje! (video)

Po drugi put danas, i od starta Kupa konfederacija.

Selekcije Čilea i Kameruna sastaju se u drugom meču prvog kola grupe A Kupa konfederacija, a ponovo je radila video tehnologija.

U samom finišu prvog poluvremena, Eduardo Vargas je iskoristio asistenciju Artura Vidala, ali je glavni  arbitar posle konsultacije sa svojim pomoćnicima za računarima poništio pogodak.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Tehnologija kroji rezultate, Čile pobedio Kamerun

Izvor: B92, 18.Jun.2017

Fudbaleri Čilea savladali su selekciju Kameruna rezultatom 2:0 u prvom meču grupe B Kupa Konfederacija...Čile je u Moskvi pobedio Kamerunce golovima Artura Vidala i Eduarda Vargasa, ali je otpor Kamerunaca slomio tek u finišu meča...Prethodno je ekipa Huana Antonija Picija došla do vođstva u finišu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.