Vidaković: Lep je osećaj tresti mreže

Izvor: Sportski Žurnal, 25.Apr.2011, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vidaković: Lep je osećaj tresti mreže

Nemanja Vidaković je ušao u golgetersku seriju i bio je jedan od junaka, i strelaca, u subotnjem duelu lidera Premijer lige BiH, Borca i već otpisane Budućnosti iz Banovića. Posle šoka u osmom minutu kada je Almir Šmigalović matirao Asmira Avdukića, do kraja prvih 45 minuta Vidaković je izjednačio rezultat i tako vratio sve na „nulu”. Posle toga je banjalučki premijerligaš golom Branislava Krunića stigao do kapitalnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << 2:1 i sedam kola pre kraja prvenstva zadržao isto toliko bodova u odnosu na jedinog pravog pratioca, sarajevski Željezničar.
Pre duela s Banovićanima u sredu je Borac igrao meč prvog kola Kupa Banjaluke u kojem je upravo Vidaković postigao tri pogotka protiv lokalnog Željezničara i trasirao put svom timu u drugi krug ovog takmičenja.

Drago mi je što sam ušao u golgetersku seriju, lep je osećaj tresti mreže. Srećan sam posebno zbog prvenca u dresu Borca kada je u pitanju Premijer liga BiH. Nadam se da će me golgeterska sreća i dalje služiti i da ću dati maksimalan učinak u osvajanju šampionske titule. Ne mogu da obećavam golove, ali mogu da obećam maksimalno požrtvovanje i zalaganje na terenu – rekao je Borčev golgeter Nemanja Vidaković.
Borac sigurno gazi ka prvoj tituli u BiH i prvom nastupu u kvalifikacijama za Ligu šampiona u 85 godina dugoj istoriji. Ova generacija, koja obara mnoge rekorde u sezoni, ostati zlatnim slovima upisana u istoriju kluba iz ulice Vladike Platona.
Nije važno ko postiže golove, nas odlikuje zajednički duh i kolektiv koji je i doneo rezultate. Važno je da smo svi u službi kluba i da smo iz kola u kolo sve bliže šampionskom timu. Pred nama su sada dva vezana gostovanja. Prvo idemo u Tuzlu, pa u Prijedor. Želja nam je da i na ovim gostovanjima ostvarimo dobre rezultate i nastavimo niz od 22 osvojena boda na strani u ovoj sezoni – jasan je Vidaković koji je dobio epitet igrača utakmice u subotnjem duelu protiv Budućnosti.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džeko doneo trijumf Sitiju protiv Blekburna

Izvor: Blic, 26.Apr.2011, 00:00

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Edin Džeko konačno je opravdao poverenje menadžera Mančester sitija Roberta Manćinija, s obzirom na to da je golom odlučio duel sa Blekburnom u 34. kolu Premijer lige...Blekburn je odolevao napadima "građana" tokom većeg dela susreta a sve se promenilo u 72....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.