Vezista jasan, Partizan ne treba da se brani u Norveškoj, ali poziva na oprez

Izvor: Sportske.net, 25.Avg.2019, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vezista jasan, Partizan ne treba da se brani u Norveškoj, ali poziva na oprez

Fudbaler "crno-belih" smatra da nisu dobri u takvoj igri i da od početka moraju biti mudri.

Partizan je u Humskoj slavio protiv Moldea sa 2:1 i u Norvešku nosi lepu prednost.

Revanš meč plej-ofa za plasman u grupnu fazu Lige Evrope zakazan je za četvrtak od 19h, OVDE pogledajte ko će deliti pravdu na pomenutoj utakmici.

Pred drugi duel sa ekipom Moldea za "Sportski žurnal" je govorio vezista "crno-belih" Saša Zdjelar, koji je odradio dobar posao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tokom susreta u Humskoj.

On ističe da Partizan ne bi trebalo da se brani na gostovanju.

"Ne bi trebalo da se branimo jer nismo mnogo dobri u takvoj igri. Sigurno je da moramo da budemo oprezni. Molde je i na našem stadionu pokazao da ume da bude opasan ako dolazi do šansi. Od početka do kraja moramo da budemo mudri", istakao je Zdjelar.

On je dodao da su svi u klubu svesni važnosti utakmice i da će dati sve od sebe da se plasiraju u grupnu fazu Lige Evrope.

"To su najlepše utakmice za sve nas. Zbog toga ćemo sve učiniti da slavimo u Moldeu. Svesni smo koliko je ishod dvomeča sa Norvežanima važan za igrače, stručni štab, rukovodstvo i navijače, dobro ćemo da se spremimo i uradimo sve što je potrebno da prođemo dalje", zaključio je Zdjelar.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zdjelar: Nećemo da se branimo u Norveškoj, nismo dobri u tome

Izvor: 011vodič.com, 25.Avg.2019

U četvrtak fudbaleri Partizana igraju meč sezone. U revanšu poslednjeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope crno-beli igraju u Norveškoj protiv Moldea. U Humskoj je bilo 2:1, a bolji iz ovog dvomeča igraće grupnu fazu Lige Evrope.. Od 21 igraju Barselona – Betis, a u kladionici MaxBet je kvota...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.