Zdjelar: Nećemo da se branimo u Norveškoj, nismo dobri u tome

Izvor: 011vodič.com, 25.Avg.2019, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zdjelar: Nećemo da se branimo u Norveškoj, nismo dobri u tome

U četvrtak fudbaleri Partizana igraju meč sezone. U revanšu poslednjeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope crno-beli igraju u Norveškoj protiv Moldea. U Humskoj je bilo 2:1, a bolji iz ovog dvomeča igraće grupnu fazu Lige Evrope.
Od 21 igraju Barselona – Betis, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.35.
Saša Zdjelar smatra da Partizan ne treba da se brani u revanšu.
Ne bi trebalo da se branimo jer nismo mnogo dobri u takvoj igri. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Sigurno je da moramo da budemo oprezni. Molde je i na našem stadionu pokazao da ume da bude opasan ako dolazi do šansi. Od početka do kraja moramo da budemo mudri – rekao je Zdjelar za Sportski žurnal.
Utakmica u Norveškoj počinje u 19 časova.

The post Zdjelar: Nećemo da se branimo u Norveškoj, nismo dobri u tome appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Četiri godine je Marakana neosvojiva tvrđava u kvalifikacijama

Izvor: 011vodič.com, 25.Avg.2019

Koliko je podrška navijača i igranje na domaćem terenu velika prednost za Crvenu zvezdu, svedoči to što na svom stadionu srpski šampion nije izgubio u kvalifikacionim utakmicama već četiri godine.. Od 21 igraju Santos – Fortaleza, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.32.. Godinu...

Nastavak na 011vodič.com...

Saša Štrbac u novom - vrućem mandatu na klupi Dobanovaca

Izvor: MozzartSport.com, 26.Avg.2019, 11:10

Dobanovačka Budućnost u okviru poslednje utakmice petog kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje Grafičar. Domaći tim je na startu sezone zabeležio samo jednu pobedu, uz jedan remi i dva poraza, pa sa četiri boda na svom kontu trenutno zauzima 15.mesto na tabeli. Neugodno, jer evidentno...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.