Veterani Zvezde poslali podršku Petkoviću i Šurbatoviću

Izvor: RTS, 25.Jun.2020, 11:26

Veterani Zvezde poslali podršku Petkoviću i Šurbatoviću

Fudbalski klub Crvena zvezda oglasio se saopštenjem u kom pruža punu podršku legendi srpskog fudbala i predsedniku Fudbalskog saveza Beograda Iliji Petkoviću, kao i generalnom sekretaru FSS Jovanu Šurbatoviću, koji se trenutno bore protiv koronavirusa.
Kako se navodi, veterani kluba posebnu podršku pružaju "svom velikom prijatelju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Iliji Petkoviću".

"Zaista nas je potresla informacija da je naš prijatelj završio u bolnici, kao i da su rezultati njegovog testa na kovid 19 pozitivni. Svi znamo da je Ilija Petković veliko ime srpskog i jugoslovenskog fudbala, čovek koji je pisao istoriju "najvažnije sporedne stvari na svetu" na ovim prostorima.
Ipak, dobro znamo kakav je Ilija borac i kakve sve životne bitke je pobedivao na putu do toga da bude ono što je danas", navodi se u saopštenju veterana FK Crvena zvezda objavljenom na klupskom sajtu.
"Upravo zato, verujemo da će naš prijatelj uspeti i ovu bitku da reši u svoju korist, te da će se njegovo stanje poboljšati i da će vrlo brzo izaći iz bolnice i vratiti se tamo gde pripada – u fudbal.
Na nama je, da mu i ovim putem, pružimo podršku u oporavku i u nadi da ćemo svi zajedno u septembru proslaviti njegov 75. rodendan. Ilija, prijatelju, ceo život pobeđuješ – pobedi i sad, izdrži, bori se i ne kloni duhom. Mi smo uz tebe", stoji u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Coronavirus

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veterani Zvezde poslali podršku Petkoviću i Šurbatoviću

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jun.2020

Fudbalski klub Crvena zvezda oglasio se saopštenjem u kom pruža punu podršku legendi srpskog fudbala i predsedniku Fudbalskog saveza Beograda Iliji Petkoviću, kao i generalnom sekretaru FSS Jovanu Šurbatoviću, koji se trenutno bore protiv koronavirusa...Kako se navodi, veterani kluba posebnu podršku...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

STIGLA ZVEZDINA PODRŠKA: Veterani poslali poruku ohrabrenja Iliji Petkoviću!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2020

Slavni fudbaler se bori sa koronom...Beogradska Crvena zvezda izdala je saopštenje putem koga želi da pruži punu podršku legendi našeg fudbala i predsedniku Fudbalskog saveza Beograda Iliji Petkoviću, kao i generalnom sekretaru Fudbalskog saveza Srbije Jovanu Šurbatoviću, koji se trenutno bore...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.