Zvezda stala uz Novaka protiv raznih karikatura! (foto)

Izvor: Sportske.net, 24.Jun.2020, 15:06

Zvezda stala uz Novaka protiv ''raznih karikatura''! (foto)

S obzirom da se komentari ne stišavaju, danas je i Crvena zvezda morala da reaguje.

Od trenutka kada je potvrđeno da je Grigor Dimitrov zaražen koronavirusom, Novak Đoković je izložen brojnim kritikama zbog organizacije Adrija Tura u vreme pandemije.

Kritike nisu prestale ni posle saznanja da je i sam Novak zaražen, kao i njegova supruga Jelena, ali danas ima i sve više poruka >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << podrške našem teniseru.

Posle Dina Rađe, Damira Džumhura i drugih, uz Novaka Đokovića je u aktuelnoj situaciji javno stala i Crvena zvezda.

''Novače, tvoja Zvezda je uz tebe dok te prozivaju razne karikature, što domaće što strane. Na podršku svog kluba možeš uvek da računas. Želimo vam brz oporavak'', poručuju iz Crvene zvezde na klupskom Tviter nalogu.

-

-

Novače tvoja Zvezda je uz tebe dok te prozivaju razne karikature, što domaće što strane. Na podršku svog kluba možeš uvek da računas. Želimo vam brz oporavak. 🙏🏻🇷🇸 @DjokerNole

🔴⚪️ #fkcz pic.twitter.com/ILryHieoFf

— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) June 24, 2020
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Tenis

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FK Crvena zvezda podržala Djokovića

Izvor: Beta, 24.Jun.2020

Fudbalski klub Crvena zvezda poslao je danas poruku podrške Novaku Djokoviću kome s drugih strana stiže kritika zbog toga što je organizovao teniske turnire tokom pandemije korona virusa."Tvoja Zvezda je uz tebe dok te prozivaju razne karikature, što domaće, što strane. Na podršku svog kluba...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.