Vetar odložio lisabonski derbi

Izvor: B92, 09.Feb.2014, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vetar odložio lisabonski derbi

Gradski derbi Lisabona, između Benfike i Sportinga, odložen je zbog jakog vetra koji je naneo štetu stadiona "Luž".

Staklena vuna i delovi konstrukcije otpali su sa krova na teren i tribine stadiona u prestonici Portugala u nedelju i zbog toga nije bilo druge opcije osim odlaganja utakmice.

Kao glavni razlog odlaganja meča navodi se bezbednost svih učesnika.

Duel između Benfike i Sportinga biće odigran u utorak od 21.15, objavio je vodeći tim portugalskog šampionata.

Benfika trenutno drži čelo tabele sa jednim bodom prednosti u odnosu na Porto, dok je Sporting samo bod dalje na trećoj poziciji.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vetar odložio lisabonski derbi

Izvor: B92, 09.Feb.2014

Gradski derbi Lisabona, između Benfike i Sportinga, odložen je zbog jakog vetra koji je naneo štetu timu sa stadiona "La Luža"...Staklena vuna i delovi krova otpali su na teren i tribine stadiona u prestonici Portugala u nedelju i zbog toga nije bilo druge opcije osim odlaganja utakmice...Kao glavni...

Nastavak na B92...

„Raspada“ se La Luš, derbi Benfika – Sporting odložen

Izvor: Sportski Žurnal, 09.Feb.2014

Čuveni lisabonski stadion „La luš” (Stadion svetlosti) se raspada… Doslovce.. Derbi Benfike i Sportinga je odložen iz bizarnog razloga. Sa krova je počeo da pada, u prvi mah se činilo, neidentifikovani građevinski materijal.. Kasnije se ispostavilo da se radi o velikim komadima staklene vune,...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.