Vest, pa slalom koji Barsini navijači čekaju 260 dana (video)

Izvor: Sportske.net, 12.Avg.2020, 19:06

Vest, pa slalom koji Barsini navijači čekaju 260 dana (video)

Konačno!

Osman Dembele se nalazi na spisku putnika za Lisabon, i posle devet meseci, odnosno 260 dana, konkurisaće za sastav katalonske ekipe.

Kike Setijen je saopštio spisak od 25 putnika za Lisabon, a na njemu je najzvučniji povratak Osmana Dembelea.

Nedostaje povređeni Samjuel Umtiti, kao i Artur Melo, protiv koga je klub pokrenuo medicinski postupak, pošto je odbio da trenira pod palicom Kikea Setijena i samovoljno produžio sebi odmor u Brazilu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Katalonski mediji spekulišu da stručni štab Barselone neće rizikovati sa Dembeleom na utakmici sa Bajernom ukoliko ne bude preke potrebe.

U prevodu, ako Barsa bude jurila rezultat, protiv Bajerna i u potencijalnom polufinalu ili finalu, Dembele će biti samo adut sa klupe.

Sigurno je da nema snage za tempo za 90 minuta, ali je isto tako sigurno da će biti džoker na eventualnih pola sata. To je dokazao i video sa poslednjeg treninga, koji kruži društvenim mrežama, a podelila ga je Barselona ranije danas.

For a guy who hasn't played in 8 months, Ousmane Dembélé is looking very lively in training ahead of #BarçaBayern.pic.twitter.com/7OzlBK94Va

— LaLigaExpert (@LigaExpert) August 12, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.