Otkriveno, Barsin Francuz zaražen!

Izvor: Sportske.net, 12.Avg.2020, 18:02

Otkriveno, Barsin Francuz zaražen!

Stigla i potvrda.

Nakon što je ranije danas stigla informacije da je zaražen jedan od devetorice igrača Barselone koji su počeli pripreme za narednu sezonu, popodne je stigla vest da je u pitanju Žan-Kler Todibo.

Francuz je i sam, putem društvenih mreža potvrdio da je pozitivan na koronavirus, ali da se oseća dobro i da će određeno vreme odmarati u izolaciji.

Inače, Todibo je jedan od otpisanih u ekipi, očekuje se da ga Barsa proda do kraja avgusta >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za sumu od 25 miliona evra.

Njega je želela Benfika, ali je on odbio da se preseli u Lisabon, pošto navodno ima ponude iz Premijer lige.

Todibo ima samo 20 godina, u Barsu je stigao prošle zime za samo milion evra iz Tuluza, a od zimus je igrao na pozajmici u Šalkeu.

Hola a todos, os informo que he dado positivo por covid-19, soy asintomático y me encuentro bien. Estoy en casa siguiendo el protocolo sanitario adecuado. Tengo muchas ganas de volver a los entrenamientos, pero ahora toca quedarse en casa hasta pasar el virus. 1/2 pic.twitter.com/6nqtlDf8ZZ

— Jean-Clair Todibo (@jctodibo) August 12, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.