Vest Hem osvojio bod protiv Arsenala

Izvor: Beta, 16.Apr.2023, 17:27

Vest Hem osvojio bod protiv Arsenala

Fudbaleri Vest Hema odigrali su danas na svom terenu nerešeno 2:2 protiv Arsenala, u utakmici 31. kola Premijer lige.Arsenal je poveo u sedmom minutu golom Gabrijela Žezusa, a tri minuta kasnije prednost je udvostručio Martin Odegard.Domaći su smanjili zaostatak u 33. minutu kada je strelac bio Said Benrahma, a Arsenal je u 52. minutu propustio priliku da vrati dva gola prednosti, pošto je Bukajo Saka promašio jedanaesterac.Bod Vest Hemu obezbedio je Džerod Boven u 55. minutu.Arsenal je vezao dva remija u ligi i prvi je na tabeli sa 74 boda, četiri boda više ali i utakmicom više od drugoplasiranog Mančester sitija.Vest Hem ima 31 bod na 15. mestu na tabeli i ima četiri boda više od Notingem Foresta, koji je prvi u zoni ispadanja.Kasnije igraju Notingem Forest - Mančester junajted.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

OD POBEDE DO REMIJA: Arsenal ispustio veliku prednost protiv Vest Hema i dao vetar u leđa Sitiju!

Izvor: HotSport.rs, 16.Apr.2023

Čeka nas uzbudljiva trka za titulu Fudbaleri Arsenala odigrali su nerešeno 2:2 u Londonu protiv gradskog rivala ekipe Vest Hema u 31. kolu engleske Premijer lige. U sedmom minutu Vajt je asistirao, a Žesus pogađa za 1:0 vođstvo gostiju. Vest Hem kao da je u tim momentima bio u šoku što Arsenal...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.