Izvor: MozzartSport.com, 13.Maj.2021, 11:02

Vešović ostao bez ugovora, njegova supruga oplela po Legiji: Ostavili ste ga samog u invalidskim kolicima

Posle istupa Tamare Vešović na društvenim mrežama poljski klub odlučio da prekine pregovore

Dobar deo mandata u redovima varšavske Legije bio je idiličan za nekadašnjeg igrača Crvene zvezde Marka Vešovića. Crnogorski reprezentativac je u Poljskoj osvojio tri titule, podigao je i pehar namenjen pobedniku Kupa te zemlje. Imao je i zapažen individualni učinak, ali stvari su počele da se menjaju tokom ove takmičarske godine.

Zbog povrede skočnog >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << zgloba nekadašnji univerzalac Roberta Prosinečkog propustio je veći deo sezone. Poljski mediji tvrde da je i pored toga Legija želela da produži saradnju sa Vešovićem.

Agent crnogorskog reprezentativca Ivica Vrdoljak nedavno je boravio u Varšavi i dobio uverenja da je klub spreman da mu ponudi novi ugovor. Ali pod drugačijim uslovima, pošto se šampion Poljske nalazi u finansijskoj krizi uslovljenoj pandemijom virusa korona. Legija je bila spremna da mu ponudi manje od 400.000 evra po godini...

Međutim, stvari su brzo propale. Poljski mediji tvrde da je Legija promenila stav posle istupa Vešovićeve supruge na društvenim mrežama. Ona je osula paljbu po Legiji zbog, kako je rekla, neadekvatnog lečenja Marka Vešovića.

„Kada se najbolji fudbaler kluba povredi, jer daje 101 posto klubu, a vi ga ostavite samog u invalidskim kolicima kada putuje u Francusku – da li je to porodica? Kada mu kažete da ne možete da pokrijete troškove operacije i rehablitacije da li je to porodica? Kada mu kažete da hitno prekine oporavak, iako nije spreman ni 80 posto, pošto vi nemate doktora. Da li je to porodica? Kada mu kažete da prvo mora da igra četvrtu ligu u blatu, kako bi se izborio za prvi tim, kada ga ne poštujete i ne date mu da igra. Da li je i to porodica?“, napisala je Tamara Vešović.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

BIVŠI FUDBALER ZVEZDE OSTAJE BEZ KLUBA: Za sve je kriv TVIT njegove SUPRUGE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2021

Skandalozno...Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Marko Vešović će napustio je Legiju iz Varšave, pošto je poljski klub odlučio da prekine pregovore. Potez uprave kluba iz glavnog grada Poljske je reakcija na objavu supruge nekadašnjeg igrača Crvene zvezde na društvenim mrežama...Kao povod za...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.