Vesna izgubila, Kanada vodi

Izvor: RTS, 09.Feb.2014, 00:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesna izgubila, Kanada vodi

Vesna Dolonc izgubila od Aleksandre Voznijak sa 2:1, pa je Kanada stigla do prednosti od 1:0 u duelu Fed kupa. U drugom singl meču sastaće se Jovana Jakšić i Eženi Bušar. Direktne prenose mečeva možete pratiti na Prvom programu RTS-a.

Ženska teniska reprezentacija Srbije gubi posle prvog meča od Kanade, pošto je Aleksandra Voznijak savladala Vesnu Dolonc sa 2:1 u setovima. Meč je trajao dva i po sata.

Čini se da je pitanje pobednika prelomio prvi set. Vesna >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je u tom delu igre imala prednost od 3:0, zatim i 5:1, ali je dozvolila protivnici da napravi veliki preokret i osvoji taj deo igre rezultatom 7:5.

U drugom setu, Vesna nije ponovila greške iz prvog. Posle početnog vođstva od 3:0, zadržala je visok nivo igre i u nastavku seta i osvojila ga rezultatom 6:2.

Ipak, u trećem delu igre Voznijak je bila bolja, jedan brejk prednosti bio je dovoljan za set, samim tim i meč

Drugi singl meč igraju Eženi Bušar i Jovana Jakšić.

Pobednik duela između Srbije i Kanade plasiraće se u plej-of za popunu svetske grupe Fed kupa.

Selektor Dejan Vraneš odlučio je da Aleksandra Krunić igra u dublu sa Ninom Stojanović, ako pre toga rezultat bude 2:2.

Krunićeva je istakla da je Kanada favorit, ali da se Srbija neće predati.

"Biće nam teško jer igramo u Kanadi i jer će sigurno imati podršku publike. Dosta zavisi od protivnica i to skida teret sa nas. One su pod većim pritiskom, mi nemamo šta da izgubimo, daćemo sve od sebe, pa šta bude", navela je srpska teniserka.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vesna propustila veliku šansu, Kanada vodi 1:0

Izvor: Sportske.net, 09.Feb.2014

U prvom meču duela FED kupa između Kanade i Srbije, Vesna Dolonc je izgubila od Aleksandre Voznijak rezultatom 2:1.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.