Verstapen: Volim da pobeđujem ali da li je u Formuli 1 zapravo dobar život

Izvor: Beta, 27.Apr.2023, 20:02

Verstapen: Volim da pobeđujem ali da li je u Formuli 1 zapravo dobar život

Vozač Red Bula Maks Verstapen rekao je danas da uživa u trkanju, pobedama i novcu koji od toga dolazi, ali da ne može da se ne zapita - da li je u Formuli 1 zapravo dobar život.Aktuelni šampion Formule 1 zabrinut je zbog sve gušćeg rasporeda i proba različitih formata takmičenja, kao što je sprint trka u Bakuu."Uvek sam govorio, čak i da više nema sprint trka, ako nastavimo da proširujemo kalendar i trkački vikend bude predugačak, u jednom trenutku se zapitate - da li je vredno toga. Volim trkanje. Volim da pobeđujem. Znam, naravno, ima plata i sve ostalo i imate dobar život. Ali da li je to zapravo dobar život", rekao je Verstapen, preneo je Bi-Bi-Si (BBC)."Ponekad dođete do trenutka u karijeri kada možda želite da radite druge stvari. Imam ugovor do kraja 2028. godine i tada ćemo ga razmotriti, ali mislim da, ako u jednom trenutku postane previše, onda je vreme za promenu", dodao je dvostruki svetski šampion.Verstapen je uvek jasno govorio da ne uživa posebno u sprint trkama, koje se uoči određenih trka održavaju subotom, već da je za tradicionalni pristup Formuli 1.Ove godine u kalendaru su rekordne 23 trke i čini se da će ih ...

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Verstapen: Volim da pobeđujem, ali da li je u Formuli 1 zapravo dobar život?

Izvor: Radio 021, 27.Apr.2023

Vozač Red Bula Maks Verstapen rekao je danas da uživa u trkanju, pobedama i novcu koji od toga dolazi, ali da ne može da se ne zapita - da li je u Formuli 1 zapravo dobar život.

Nastavak na Radio 021...

Verstapen najbrži na slobodnom treningu u Bakuu

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Apr.2023, 13:19

Vozač Red Bula Maks Verstapen bio je najbrži na današnjem slobodnom treningu pred trku Formule 1 za Veliku nagradu Azerbejdžana.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.