Verstapen: Posebna stvar je pobediti u Monaku (VIDEO)

Izvor: Beta, 23.Maj.2021, 17:35

Verstapen: Posebna stvar je pobediti u Monaku (VIDEO)

Vozač Red Bula Maks Verstapen rekao je da je pobeda u trci Formule 1 u Monaku posebna stvar i da je ponosan na današnji trijumf posle kojeg je preuzeo vodjstvo u generalnom plasmanu, ali da je sezona duga i da razmišlja o narednim trkama."Posebno je pobediti ovde, za mene je ovo prvi pobednički podijum u Monaku. Trka je sjajna, vozi se mnogo krugova i zaista moraš da budeš koncentrisan. Uvek želiš pobedu u trci. Sećam se kada sam bio mali, ovde uvek želite da pobedite. Naravno, ponosan sam, ali i mislim unapred, sezona je duga", rekao je Verstapen posle trke.Verstapen je pobedio u Monte Karlu, prvi put u karijeri i preuzeo vodjstvo u generalnom plasmanu. On sada ima četiri boda više od aktuelnog šampiona Luisa Hamiltona iz Mercedesa, koji je trku završio na sedmom mestu. To je prvi put da Verstapen vodi u šampionatu."Nikada ne znate šta će se dogoditi, ali radi se o gumama i o tome da budete dobri u taktici prilikom zaustavljanja. Ostali vozači su otišli ranije u boks, što mi je olakšalo, ali kontrolisali smo trku", naveo je Holandjanin.Ekipa Red Bula iskoristila je slab rezultat Hamiltona i odustajanje Valterija Botasa i preuzela je prvo mesto u ...

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Verstapen: Posebna stvar je pobediti u Monaku

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Maj.2021

Vozač Red Bula Maks Verstapen rekao je da je pobeda u trci Formule 1 u Monaku posebna stvar i da je ponosan na današnji trijumf posle kojeg je preuzeo vodjstvo u generalnom plasmanu, ali da je sezona duga i da razmišlja o narednim trkama.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.