Verner imao još jednu ponudu iz Premijer lige, evo kako je na kraju odlučio!

Izvor: Sportske.net, 06.Jun.2020, 18:23

Verner imao još jednu ponudu iz Premijer lige, evo kako je na kraju odlučio!

Nemac je pred vratima kluba iz Londona.

Pisali smo, kao i brojni evropski mediji, Timo Verner je na pragu Čelsija.

"Plavci" su rešili da plate klauzulu od 60 miliona evra za njegove usluge, sam fudbaler je pristao da potpiše saradnju tešku 50 miliona evra, ostalo je još samo da stavi paraf.

Zna se da je bio velika želja Liverpula, ali aktuelni prvak Evrope zbog finansijskih poteškoća izazvanih prekidom sezone zbog pandemije koronavirusa nije u mogućnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da plati pomenutu klauzulu do 15. juna, te je ispao iz konkurencije.

Engleski mediji prenosi da je to samom fudbaleru, koji je bio baš zagrejan da pojača redove tima sa "Enfilda", saopštio lično Jirgen Klop.

Bilo kako bilo, Verner je pred ulaznim vratima "Staford Bridža", a poznati nemački novinar Kristijan Falk otkriva da je na stolu imao još jednu ponudu iz Premijer lige.

Naime, prema novinaru uglednog "Bilda", Mančester siti je takođe stavio na sto ponudu za njegove usluge!

Ipak, mladi napadač je odabrao Čelsi, Falk još jednom potvrđuje da je pristao da pojača redove "Plavaca", a objašnjava i zašto.

Frenk Lampard je na kraju uzeo stvari u svoje ruke, naime, obećao je Verneru da će biti jako važan šraf u prvom timu, što je ubedilo nemačkog reprezentativca da pristane na ponudu iz engleske prestonice.

Iz Lajpciga ipak tvrde da još uvek zvanične ponude nema, ali je jasno da će se to promeniti u narednih par dana.

Verner je na pragu prelaska u redove Čelsija, nema sumnje da će za Lampardove "Plavce" predstavljati sjajno pojačanje.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Timo, šta ti bi? Promašaj o kojem se priča. šta će reći Lampard? (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Jun.2020

Nemac nije mogao da pronađe put do mreže u nekoliko navrata...Lajpcig je danas ugostio poslednjeplasirani Paderborn, očekivalo se da će zadržati korak za vodećim timovima sa nova tri boda, ali su na kraju morali da se zadovolje samo bodom...Glavni razlog za neuspeh je isključenje koje je u finišu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.