Tužan Klopov poziv, koji je odveo Vernera u Čelsi!

Izvor: Sportske.net, 06.Jun.2020, 08:23

Tužan Klopov poziv, koji je odveo Vernera u Čelsi!

Otkriveno kako je došlo do, do sada, najvećeg transfera ovog leta.

Nedeljama unazad, Timo Verner se povezivao sa Liverpulom i delovalo je da nema dileme da će karijeru nastaviti na Enfildu.

I sam igrač je u nekoliko navrata javno govorio samo hvalospeve o Jirgenu Klopu i timu Liverpula, ali je odjednom Čelsi taj koji je ušao u trku i sada je na korak od potpisa.

Engleski mediji otkrivaju da je Jirgen Klop ponovo lično zvao Vernera, kako bi mu saopštio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da Liverpul nije u mogućnosti da isplati 60 miliona evra za njegovu otkupnu klauzulu.

Klop i Verner su u nekoliko navrata lično komunicirali, što je napadača i približavalo svakog dana Liverpulu, ali je uprava imala poslednju reč, a Ameri su rekli - nemamo novca i finansijska kriza tek sledi.

Klop je želeo to lično da saopšti Verneru, jer nije želeo da ispadne da ga je na bilo koji način "izdao", naprotiv, da je do poslednjeg trenutka ubeđivao upravu da ga dovede.

Čelsi je to iskoristio, javio je RB Lajpcigu da će aktivirati klauzulu, i očekuje se da sve bude završeno u narednim danima, pošto ona važi do 15. juna.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Klop - Život posle Vernera, šestorica na prodaju, ovo je najverovatnije Grujićeva sudbina?

Izvor: Sportske.net, 06.Jun.2020

Navijači razočarani, plan ima dosta manjkavosti, koiiko mogu da donesu prodaje? Šta će se desiti sa Markom Grujićem?..Timo Verner je prošlost, Klop ga je zvao da mu potvrdi da je Liverpul odustao jer nema novca za klauzulu. Navijači su besni, prvo jer klub posluje sa profitom, drugo, jer su prihodi...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.