Vermezović: Naplatićemo dug Donjem Sremu

Izvor: NaDlanu.com, 02.Mar.2013, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vermezović: Naplatićemo dug Donjem Sremu

Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović rekao je danas da očcekuje da se crno beli u punoj meri revanširaju ekipi Donjeg Srema za poraz u jesenjem delu Superlige.

"Ovo je novi pocetak za nas. Nažalost, zbog već poznatih stvari nismo igrali prvi meč protiv BSK-a u utorak. Sutra nas očcekuje nezgodan duel, Donji Srem nam je veliki dužnik, jer znamo kako smo jesenas prošli protiv njih. Veći motiv od toga nam >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << nije potreban", rekao je Vermezović na konferenciji za novinare na stadionu u Humskoj. Partizan je prolećni deo sezone trebalo da otvori utakmicom u Borči ranije ove nedelje, ali je duel odložen za 6. mart zbog natopljenog terena. Sutrašnji rival ekipa Donjeg Srema u prvom delu sezone je kao domaćin u Novom Sadu iznenadila šampiona i slavila sa 2.1."Donji Srem je promenio dosta igrača u zimskom periodu, ali je organizacija igre ostala ista. Znamo da nam najveća opasnost preti od Damjanovića, Krunića i Zeca. Ne bežimo od uloge favorita i iskreno, ne bi trebalo očekvati ništa drugo osim naše pobede", rekao je Vermezović. On je dodao da se ne obazire na pojedine špekulacije o tome da nema puno poverenje Uprave kluba."Zaista ne razmišljam o tome i ne bavim se ovim stvarima. Ima tu i dosta izmišljenih priča, ako je neko i kontaktirao neke druge trenera iza mojih leđa, neka mu to služi na čast", zaključio je Vermezović. Ekipa Partizana trenutno vodi na tabeli Superlige sa tri boda više i utakmicom manje od Crvene zvezde. Meč 17. kola između crno-belih i Donjeg Srema igra se u subotu od 19 sati na stadionu u Humskoj.(Tanjug)

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Za početak - osveta! (19.00)

Izvor: Sportske.net, 02.Mar.2013

Petostruki uzastopni šampion Srbije odigraće prvi zvanični meč u 2013. godini tek danas nakon što je prethodne nedelje morao da preskoči duel sa BSK-om usled vremenskih neprilika. U Humsku stiže dužnik kome se sprema osveta za poraz iz prvog dela šampionata.

Nastavak na Sportske.net...

Vermez: Dokaz da nismo dangubili

Izvor: B92, 02.Mar.2013

Trener Partizana Vladimir Vermezović rekao je posle pobede protiv Donjeg Srema da su navijači pokazali da, kao i uvek, mogu da budu vetar u leđa...Susretu na stadionu u Humskoj, u pobedi "crno-belih" od 2:0, prisustvovalo je oko 8.500 gledalaca..."Zadovoljan sam kako smo odigrali ovaj meč, kao i...

Nastavak na B92...

Šćepović: Prošli smo prvo finale (VIDEO)

Izvor: Sportal.rs, 03.Mar.2013, 09:40

Fudbaleri Partizana su počeli prolećni deo šampionata baš onak kako su to navijači i priželjkivali. Sigurnom pobedom od 2:0 protiv Donjeg Srema, što obećava da crno - beli neće skrenuti sa šampionskog koloseka.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.