Vermezović: Naplatićemo dug Donjem Sremu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Mar.2013, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vermezović: Naplatićemo dug Donjem Sremu

BEOGRAD,PEĆINCI -

Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović rekao je danas da očekuje da se crno beli u punoj meri revanširaju ekipi Donjeg Srema za poraz u jesenjem delu Superlige.

"Ovo je novi početak za nas. Nažalost, zbog već poznatih stvari nismo igrali prvi meč protiv BSK-a u utorak. Sutra nas očekuje nezgodan duel, Donji Srem nam je veliki dužnik, jer znamo kako smo jesenas prošli protiv njih. Veći motiv od toga nam nije potreban", rekao je Vermezović >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na konferenciji za novinare na stadionu u Humskoj.

Partizan je prolećni deo sezone trebalo da otvori utakmicom u Borči ranije ove nedelje, ali je duel odložen za 6. mart zbog natopljenog terena.

Sutrašnji rival ekipa Donjeg Srema u prvom delu sezone je kao domaćin u Novom Sadu iznenadila šampiona i slavila sa 2.1.

"Donji Srem je promenio dosta igrača u zimskom periodu, ali je organizacija igre ostala ista. Znamo da nam najveća opasnost preti od Damjanovića, Krunića i Zeca. Ne bežimo od uloge favorita i iskreno, ne bi trebalo očekivati ništa drugo osim naše pobede", rekao je Vermezović.

On je dodao da se ne obazire na pojedine špekulacije o tome da nema puno poverenje Uprave kluba.

"Zaista ne razmišljam o tome i ne bavim se ovim stvarima. Ima tu i dosta izmišljenih priča, ako je neko i kontaktirao neke druge trenera iza mojih leđa, neka mu to služi na čast", zaključio je Vermezović.

Bogićević: Opet ćemo iznenaditi ako nas potcene

Trener Donjeg Srema Bogić Bogićević rekao je danas da će se njegova ekipa potruditi da iznenadi Partizan.

"Partizan je realno najbolji tim kod nas u zemlji, zasluženo je prvi na tabeli, imaju bolju ekipu, ali ako nas potcene kao jesenas mi ćemo se potruditi da ponovo napravimo iznenađenje. Vrlo je jednostavno i prosto, nema tu nikakve dileme", rekao je Bogićević agenciji Beta.

"Oni su godinama već najbolji, ali su jesenas ušli opuštenije, baš ležerno u utakmicu, a mi smo to iskoristili i ako ponovo bude slično... Nije realno da se to desi, apsolutni su favoriti, ali zašto ih ne bismo ponovo iznenadili. Ako budu dali pun gas i igrali kako znaju naše šanse su minimalne", kazao je Bogićević.

Trener kluba iz Pećinaca istakao je da njegova ekipa ima mnogo problema sa povređenim igračima, pošto Đorđe Vukobrat, Nemanja Lakić-Pešić i Goran Janković sigurno neće igrati, dok je Stefan Bukorac pod znakom pitanja.

Utakmica između Partizana i Donjeg Srema igraće se sutra od 19.00 na stadionu u Humskoj.

Ekipa Partizana trenutno vodi na tabeli Superlige sa tri boda više i utakmicom manje od Crvene zvezde.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Za beg Zvezdi

Izvor: Danas, 01.Mar.2013

Fudbaleri Partizana nisu mogli da otvore prolećnu polusezonu protiv BSK-a, na potopljenom "Vizelj parku" 26. februara, ali zato ove subote moraju pokazati Donjem Sremu ko je domaćin u Humskoj, da bi se vratili na "plus šest" u odnosu na jedinog takmaca u šampionskoj trci Crvenu zvezdu. Jesenji poraz...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.