Vengerov eksperiment u Kelnu: Nova formacija i Ospina i Velbek u timu

Izvor: MozzartSport.com, 21.Nov.2017, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vengerov eksperiment u Kelnu: Nova formacija i Ospina i Velbek u timu

Tobdžije na Rajn Energi stadionu u novom sistemu, ali i sa nekoliko novih igrača u odnosu na mečeve sa Crvenom zvezdom

Arsenal je obezbedio plasman u 1/16 finala Lige Evrope, pa je ekipi Arsena Vengera preostalo da u poslednja dva kola obezbedi prvo mesto u grupi H. Francuz će meč na Rajn Energi (četvrtak, 19.00) stadionu iskoristiti da isproba novu formaciju, a šansu će ponovo dobiti rezervisti. Ipak, za razliku od mečeva sa Crvenom zvezdom, ovoga puta će >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << se u timu naći i David Ospina, odnosno Dani Velbek.

Tobdžije će u Kelnu izaći u formaciji 4-3-1-2, na golu će biti sjajni Kolumbijac, a ispred njega Matje Debiši, Per Mertezaker i Rob Holding. Desnog bočnog igrača igraće supertalentovani Rajs Nelson, na sredini Mohamed Eleni i Frensis Kokelan, a na levom boku Ejnsli Mejtland-Najls. Poziciju polušpica zauzeće Džek Vilšir, dok će dva centralna napadača činiti Velbek i Teo Volkot.

KVOTE ZA UTAKMICU KELN - ARSENAL

Izvesno je da za Keln neće putovati Aleksis Sančez, Škodran Mustafi i Mesut Ozil, koji će se odmarati za meč sa Barnlijem u Premijer ligi (nedelja, 15.00). Protiv Totenhema u timu nije bilo ni Žirua zbog lakše povrede, pa je pitanje da li će Venger uopšte koristiti svog sunarodnika u Kelnu.

Arsenal drži lidersku poziciju u grupi H Lige Evrope sa 10 osvojenih bodova, Crvena zvezda je druga sa pet, BATE Borisov ima četiri, a nemački Keln tri.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

BATE spreman i kompletan: Da damo gol više od Zvezde! Znamo kako

Izvor: MozzartSport.com, 22.Nov.2017, 17:38

„Valjalo bi da iskoristimo prednost kakvu pruža domaći teren“, kaže trener Aleksandar Jermakovič..Sedmica odluke za BATE. U tri dana aktuelni beloruski šampion igra utakmice koje mu život znače. Najpre sa Crvenom zvezdom (četvrtak, 19.00) kako bi ostao u trci za drugo mesto koje vodi u narednu...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.