Venger može da odahne, Tio ostaje

Izvor: B92, 18.Jan.2013, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venger može da odahne, Tio ostaje

Arsen Venger konačno je uspeo da zadrži jednu zvezdu u svom timu, Tio Volkot neće putem Robina van Persija, produžiće ugovor i ostati u Arsenalu.

23-godišnji krilni napadač je u avgustu odbio petogodišnji ugovor vredan 75.000 funti nedeljno, ali su dve strane uspele u petak da postignu dogovor.

Arsenal bi naredne sedmice trebalo da ozvaniči novi ugovor, nakon gradskog derbija sa Čelsijem u nedelju.

Prošlog leta "tobdžije" su ostale bez najboljeg strelca >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tima Robin van Persija koji je odbio novi ugovor, pa je prodat Mančester Junajtedu u čijem dresu briljira ove sezone.

Godinu dana ranije Arsenal je zbog istog problema sa istekom ugovora morao da proda Samira Nasrija Mančester Sitiju. U istoj situaciji kao Volkot 2008. godine je bio Matje Flamini, ali je Francuz tada odlučio da sačeka šesst meseci da mu istekne ugovor, pa prešao u Milan.

Nakon nekoliko meseci spekulacija o produžetku ugovora, Arsenal je 2011. prodao Seska Fabregasa Barseloni, mada je Španac imao više od jedne sezone na aktuelnom ugovoru.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.